www.zkagen.dk

URL: helsehusetskagen.dk/?Massage_typer___Generel_information

Generel information

Wellness eller behandling?

Er der forskel på wellness eller behandling? Ja.

Wellness er først og fremmest velvære for kroppen. Her er der fokus på behagelig massage, som løsner og frigør. Det er en afslappende massage.

Behandling kunne f.eks. være i forbindelse med sportsskader eller andre akut opstået skader, hvor jeg kan gå ind og aktiverer kroppens egen evne til at hele skaden. Desuden enhver form for forebyggende behandling, ved kroniske lidelser etc.

Wellness er en ydelse, som er momspligtig, og derfor vil egentlige wellness behandlinger blive pålagt moms, i henhold til min prisliste.

Behandling er ikke momspligtig, og det er derfor priser ved behandling som du finder på min oversigt. Er du i tvivl, så kontakt mig først.

Lidt om personlig hygiejne.
Massage indeholder naturligvis meget kropskontakt. Det er således mit håb, at du vil sørge for en god personlig hygiejne forud for dit besøg her hos mig.
Du kan tage et brusebad ved mig inden vi starter, dette skal dog være aftalt på forhånd, da jeg skal tage højde for dette i min tidsplanlægning. For pris på brusebad, se venligst mine priser.

Kendte fysiske problemer og evt. medicin.
Hvis du har kendte fysiske problemer, så venligst oplys mig før massagen begynder, ligelede hvis du tager medicin, skal jeg vide dette før du får massage.

Før massage:
Spis ikke et større måltid mad den sidste time inden massagen !

Efter massage: