Kontakt info
Helse Huset Skagen
Bettina Strauss Andersen
tlf. 29 26 62 60 (tlf+sms)
Westbanke 30
9990 Skagen
bettina@helsehusetskagen.dk
Du er her: Hjem > Priser

Priser

OBS nye priser pr. 1/1 2017 

30 min........ 240,- kr.  
45 min........ 360,- kr. 
60 min........ 480,- kr. 
75 min........ 600,- kr. 
90 min........ 720,- kr. 

Massage typer eller forslag:

Er du i tvivl om hvor lang tids massage du skal have -ring, så finder vi ud af det sammen. Alle massager kan kombineres med ”sportsmassage” hvor jeg intensiverer behandlingen på specifikke steder.

Priserne listet her ovenfor, er priser på behandling af egentlige skader eller lidelser, samt forebyggende behandling af samme. Wellness behandlinger som har karakter af afslappende massage er en momsbelagt ydelse, og ved disse, vil ovenstående priser blive pålagt 25% moms.
Er du i tvivl, så kontakt mig venligst først.

20-30 min. massage
En kort og specifik massage til isolerede områder. For eksempel til hjælp ved genoptræning efter sportsskader, eller til klienter der på grund af sygdom ikke kan tåle længere tids massage, bemærk: Husk at få lægens godkendelse. Eller blot som en ren velvære, eller måske som en introduktion til wellness.

45 min. massage
Nakke/skuldre eller ryg/skuldre eller arme/skuldre og ben, eller hvis du blot ønsker en afslappende massage, kan jeg nå at arbejde med enten hele bagsiden eller forsiden af kroppen.

60 min. massage
Ryg/skuldre/nakke, ryg/skuldre/arme og her bliver der tid til at gå i dybden med specifikke problemer, eller en overfladisk/afslappende helkropsmassage, hvor der også bliver tid til at gå i dybden med enkelte specifikke problemer.

90 min. massage
Dybdegående kropsmassage, hvor jeg kan gå i dybden med specifikke problemer jeg eventuelt finder undervejs.

Thai massage (Yoga massage)
Massagen er med til at skabe længde og ”luft” i led og muskler. Kroppen bliver spurgt om lov til at komme ud i alle mulige stræk og stillinger. Kroppen bliver afslappet/afstresset og klar til at genopbygge energierne.

Ansigts massage ca. 30-45 min.
Ansigtsmassage afstresser og lindrer spændninger i ansigtet. Det er en god lejlighed til at få sindet til at koble fra og nyde den beroligende rytmiske berøring. Når du skal være rigtig god ved dig selv!

LaStone massage (lavasten og marmorsten)
Dette er en kropsbehandling, hvor man bliver masseret henholdsvis med varme lavasten og kolde marmorsten. Ved at veksle mellem varme og kolde sten sætter vi gang i blodgennemstrømningen, hvilket øger udskillelsen af affaldsstoffer og bringer nyt ilt og næring til cellerne. Når du rigtig skal forkæle dig selv med velvære, er dette en helt ny og unik oplevelse.

Brusebad
Inklusive håndklæder koster 50,- DKK (OBS - Skal være aftalt på forhånd)

Ret til ændringer forbeholdes - Priser gælder indtil ny prisliste udsendes

Aktuelt

Wellness eller behandling?
Er der forskel på wellness eller behandling? Ja.
Wellness er først og fremmest velvære for kroppen, hvorimod behandling kunne f.eks. være i forbindelse med akut opstået skader.
Læs mere her....


Køb et gavekort
Glæd en ven med et gavekort til skøn afslappende wellness
Læs mere her....


GodKarmaShop.dk
Min husbond driver nu også en fin lille webshop med gave- artikler.
Du er velkommen til at kikke indenfor via nedenstående link.
www.godkarmashop.dk

Søg