Firma aftaler

Behandlende og forebyggende massage til medarbejderne.

Hvis dine medarbejder eller kollegaer kan have problemer med at udføre det daglige arbejde ved ensidighed, tunge løft, betjening af tastatur og mus, spændningshovedpine og stress, kan reglmæssig massage give dem et større fysisk overskud samt et styrket immunforsvar.

Flere og flere virksomheder og arbejdspladser har indset at det kan betale sig at have en massør tilknyttet, da det har vist positive resultater, så som mindre sygefravær og bedre trivsel hos medarbejderne.

Hvis i ikke allerede har tilknyttet en massør, eller hvis i ønsker at prøve en ny massør, er i meget velkommen til at kontakte mig. Behandlinger kan foregå hos mig i min klinik, men kan også foregå i jeres virksomhed.

Jeg medbringer selv massagebriks, olie, håndklæder og lagner. Dog må der kunne stilles et velegnet lokale til rådighed.

Firma-massage er fradragsberettiget for virksomheden, når behandlingen indgår som en del af virksomhedens generelle sundhedspolitik. Bed eventuelt din virksomhed kontakte sin revisor for oplysninger om de nøjagtige regler.

Der ud over tilbyder jeg 10 % rabat på alle mine gældende priser samt kvartalsvis afregning efter tilsendt faktura når en aftale er indgået. Kontakt mig for mere information.

Ved kørsel uden for Skagen, tages der kørselsgebyr på 3,40 kr pr. km.

Køb et gavekort

Glæd en ven med et gavekort til skøn afslappende wellness.

Medlem af

DAKOBE
Danmarks Komplementære Behandlere

Scroll to top