Priser massage og kropsterapi

Priser pr. 1/1 2023

30 min........ 340,- kr.
45 min........ 490,- kr.
60 min........ 640,- kr.
75 min........ 790,- kr.
90 min........ 940,- kr.

Alle priser er incl. linned og håndklæder, du skal således ikke selv medbringe noget!

Massage typer eller forslag:

Er du i tvivl om hvor lang tids massage du skal have -ring, så finder vi ud af det sammen. Alle massager kan kombineres med ”sportsmassage” hvor jeg intensiverer behandlingen på specifikke steder.

Priserne listet her ovenfor, er priser på behandling af egentlige skader eller lidelser, samt forebyggende behandling af samme. Wellness behandlinger som udelukkende har karakter af afslappende massage er en momsbelagt ydelse, og ved disse, vil ovenstående priser blive pålagt 25% moms.
Er du i tvivl, så kontakt mig venligst først.

30 min. massage
En kort og specifik massage til isolerede områder. For eksempel til hjælp ved genoptræning efter sportsskader, eller til klienter der på grund af sygdom ikke kan tåle længere tids massage, bemærk: Husk at få lægens godkendelse. Eller blot som en ren velvære, eller måske som en introduktion til wellness.

45 min. massage
Nakke/skuldre eller ryg/skuldre eller arme/skuldre og ben, eller hvis du blot ønsker en afslappende massage, kan jeg nå at arbejde med enten hele bagsiden eller forsiden af kroppen.

60 min. massage
Ryg/skuldre/nakke, ryg/skuldre/arme og her bliver der tid til at gå i dybden med specifikke problemer, eller en overfladisk/afslappende helkropsmassage, hvor der også bliver tid til at gå i dybden med enkelte specifikke problemer.

90 min. massage
Dybdegående kropsmassage, hvor jeg kan gå i dybden med specifikke problemer jeg eventuelt finder undervejs.

Ansigts massage ca. 30-45 min.
Ansigtsmassage afstresser og lindrer spændninger i ansigtet. Det er en god lejlighed til at få sindet til at koble fra og nyde den beroligende rytmiske berøring. Når du skal være rigtig god ved dig selv!

Brusebad
Inklusive badehåndklæde koster 50,- DKK (OBS - Skal være aftalt på forhånd)

Ret til ændringer forbeholdes - Priser gælder indtil ny prisliste udsendes

Wellness eller behandling?

Er der forskel på wellness eller behandling? Ja.
Wellness er først og fremmest velvære for kroppen, hvorimod behandling kunne f.eks. være i forbindelse med akut opstået skader.

Køb et gavekort

Glæd en ven med et gavekort til skøn afslappende wellness.

Kontakt os

    Rul til toppen